Les Falleres Majors de València ja coneixen les seues pintes

Dos firmes valencianes de prestigi són les encarregades del disseny i realització de estes peces que lluiran Rocío Gil i Daniela Gómez.

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana ha tornat a acollir una de les presentacions de la indumentària oficial de les Falles 2018. Esta vegada les protagonistes han sigut les pintes.

Dos firmes de prestigi, entre elles Flor d’Aigua, són les encarregades, enguany, del disseny i realització d’esta peça i que portaran Rocío Gil i Daniela Gómez com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València. Models exclusius i d’elaboració més que cuidada, i un treball documentat, és el que ix del seu taller per a una serie numerada de 13, remarquen des de l’esmentada empresa.

Més concretament, s’encarregarà de les peinetes de la Fallera Major de València, tant de les del primer com del segon vestit oficial. A més de les de la Cort d’Honor.

Totes amb disseny de temàtica 100% valenciana i amb el segell que caracteritza a esta reconeguda firma: peces convertides en autèntiques joies totalment artesanals i exclusives.