Mor Salva Delhom, el jove d’Albal que lluitava contra la leucèmia

Salva era molt volgut en el seu municipi

El jove d’Albal, Salva Delhom, ha mort després de no superar una leucèmia. Les xarxes socials es van bolcar amb el Salva, el seu municipi ha donat en els últims mesos un exemple de solidaritat, amb respostes multitudinàries a la seva crida per donar medul·la. Salva Delhom era un jove del municipi de 17 anys, estudiant i futbolista, portava 1 any lluitant amb un tipus de leucèmia, la seva malaltia concreta és un limfoma linfoblastoide de cèl·lules T, segons informaven per les xarxes socials.

Salva era molt volgut, ha aconseguit mobilitzar a l’Institut “La Florida” a Catarroja on estudia, al seu antic col·legi el “Santa Ana i San José De la Muntanya” d’Albal, l’Ajuntament d’Albal, el seu equip de futbol el “C.D. Teresianas De Torrent” on jugava de migcampista des de fa 2 anys , el seu antic club de futbol “El Santa Ana Albal C.F”, on ha jugat des que tenia 6 anys, la comissió fallera a la qual pertany des dels 3 anys “La Falla El Jardí d’Albal”. També s’han mobilitzat molts famosos i equips de futbol que han gravat vídeos de suport que es poden veure a través de les xarxes socials.

Encara que el descansa, ens deixa el seu missatge i fortalesa per impulsar les donacions de medul·la, que és molt més fàcil, solament cal tenir entre 18 i 55 anys, estar sa, dirigir-te al teu centre de salut o al teu hospital de referència i informar-te.