Fallece un niño al caerse de un tejado en Ontinyent
Fachada de la nave abandonada a las afueras de Ontinyent.

La localitat valenciana d’Ontinyent està hui de dol. Un xiquet de 13 anys ha perdut la vida després de caure’s de la teulada d’una antiga fàbrica de mantes. La Policia Nacional investiga les circumstàncies de la defunció encara que tot indica al fet que el sostre va cedir i el xiquet va caure d’uns vuit metres d’altura.

Segons ha publicat el diari Llevant EMV, el tràgic succés va tenir lloc en la vesprada del dilluns. No obstant això, la troballa del cadàver no s’ha produït fins a aquesta mitjanit quan els pares portaven tres hores cercant al seu fill.

Va ser al voltant de les 22.30 hores quan la família del mort va avisar sobre la desaparició. Aquests van parlar amb l’amic del seu fill sabent que havien passat la vesprada junts però va assegurar desconèixer on es trobava. No obstant això, els va comunicar que havien estat jugant en la vella fàbrica Hilaturas Jordá sobre les 20.00 hores. La nau del carrer Guerau de Montmajor portava anys abandonada i un informe tècnic havia proposat el seu enderrocament després de patir dos incendis en 2018.

Les labors de cerca van arrancar des del lloc indicat amb patrulles de la Policia Nacional; la Policia Local i dues dotacions de bombers. Després d’accedir a l’interior de la nau van localitzar a la menor estesa en el sòl. El xicotet es trobava inconscient i els serveis sanitaris no van poder reanimar-ho en arribar.

Els metges del SAMU van apuntar a la caiguda com a causa de la defunció. El cas l’ha assumit el jutjat número 4 d’Ontinyent i encara que tot apunta a una mort accidental, la Policia Nacional ha obert una investigació per a esclarir les circumstàncies de la caiguda i per què l’altre menor no va avisar sobre el succeït.