Las Falles embarquen rumb a Mallorca

La pólvora, música, los trajes regionales valencianos y la gastronomía volverán a ser protagonistas este fin de semana en el municipio de Calvià.

Les Falles posen rumb a les Illes Balears: al municipi mallorquí de Calvià. El monument, obra de l’artista valencià, Jordi Palanca, per segon any consecutiu, ja ha eixit del taller amb molta cura, i està llest per a embarcar i mostrar el millor de les festes josefine en l’illa.

Un treball realitzat amb molta i il·lusió, i que enguany cobra gran rellevància perquè la celebració d’aquesta festa a Mallorca compleix 25 anys de la mà de la Falla El Toro- Casa de Valencia.

Amb el seu treball realitzat al llarg de tot l’any, s’ha convertit en un referent de la projecció exterior de les Falles més enllà de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, la pólvora, la música, els vestits regionals valencians i la gastronomia estaran presents durant tot el cap de setmana en els carrers d’aquest municipi illenc. A més, assistiran, per primera vegada, les falleres majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez.

I és que la metxa torna a encendre’s, una altra vegada, fora del territori valencià.