pere 1

Queda molt poc per a l’arribada més màgica de tot l’any. Matí tots els xiquets i xiquetes de València rebran amb expectació als Reis Mags d’Orient. Serà des del port on la ciutat del Túria rebrà a les seues majestats que recorreran gran part de la ciutat fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament on tradicionalment les Falleres Majors de València reben, al costat de l’Alcalde de la ciutat, Joan Ribó i El regidor de Festes, Pere Fuset, a Melcior, Gaspar, i Baltasar.

Cada any l’Ajuntament de València confia en cèlebres persones del món de l’esport, la cultura o la política entre unes altres que encarnen als tres personatges més volguts pels xiquets el mes de gener. A més l’ajuntament també compte anualment amb persones rellevants del món de les Falles. En els últims anys han sigut moltes les diferents artistes fallers, components de JCF, fotògrafs, presidents de falla, que han encarnat a Melcior, Gaspar o Baltasar, entre altres Antonio Cortés, Pepe Boix, Paco Pellicer, Julio Torras, Juan Armiñana o Donis Martín. Perquè un any més les falles tenen gran protagonisme en està màgica cavalcada.

El veterà president de Falla, la falla Na Jordana, Pere Borrego ha sigut triat per l’ajuntament de València per a encarnar a Melcior en la cavalcada més màgica de tot un any. Pere porta quasi 20 anys al capdavant de la comissió provenint d’una de les famílies més rellevants del món faller com és la família Borrego. Pere assegura estar molt il·lusionat amb la proposició i desitja gaudir al màxim al costat dels seus uns altres dos companys de viatge, Alfred Picó(actor) i Mohamed Mboirickde (President de l’Associació Orriols Conviu) l’experiència que li han brindat.