Faemino i Cansado aterren en el Teatre Olympia

L'obra '¡Quien tuvo retuvo!' arriba a València del 21 de setembre a l'1 d'octubre.

Faemino

Quan Faemino i Cansado encaren la creació d’un nou espectacle, la seua preocupació primera és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple, en ¡Quien tuvo retuvo!, per descomptat que no.

Quan decidixen quin serà el tema que vehiculice el seu nou espectacle, rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada. En ¡Quien tuvo retuvo! no ha sigut el cas.

Quan cerquen com serà la posada en escena del seu nou espectacle, intenten no repetir mai cap element, ja siga d’escenografia o il·luminació. En ¡Quien tuvo retuvo! no ha sigut possible.

Quan Faemino i Cansado dissenyen la producció d’un nou espectacle, mai els espanta el cost econòmic, mai eliminen un gag o un sketch per car que resulte portar-ho a escena. En  ¡Quien tuvo retuvo!, no obstant açò, la producció ha sigut més aviat austera.

En definitiva, si no és excel·lent ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta ¡Quien tuvo retuvo! a la carrera de Faemino i Cansado? Doncs dues coses a qual més important: riures i reminiscències. Tot açò es podrà veure en el Teatre Olympia de València del 21 de setembre a l’1 d’octubre.