‘Travelling Bricks’, la gran exposició internacional de la marca LEGO, arriba a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a ensenyar la història del transport d’una forma amena i divertida.

Des de la llunyana Mesopotàmia fins als confines del cosmos, els assistents correran en cuadriga pel Circ Màxim, creuaran l’Atlàntic a bord d’una nau conduïda per Cristóbal Colón i conquistaran el Llunyà Oest en una antiga diligència.

Tota esta exposició és possible gràcies a unes coses tan xicotetes com les rajoles LEGO. Per a açò una vintena de professionals han dissenyat cadascuna de les 120 figures per a les que s’han usat quasi un milió de peces de la marca danesa.

Maquetas LEGO en la exposición ‘Travelling Bricks’ de la Ciudad de las Artes.

Entre els dissenys més cridaners destaca el famós Titanic de set metres de longitud. A més, la mostra instal·lada en el Museu de les Ciències també compta amb figures de fins a tres metres com un Zeppelin, un coet i una nau espacial.

‘Traveling Bricks’ és una mostra pensada per a l’entreteniment de tots els públics. Per açò, a més de l’exposició, els assistents podran gaudir fins al 21 d’octubre d’una zona recreativa per a jugar amb més de 200.000 rajoles LEGO i construir el transport dels seus somnis.

La Ciutat de les Arts amplia horari i activitats els mesos d’estiu