exposición del ninot

Arriba una de les dates clau en el calendari faller: la Inauguració de l’Exposició del ninot.

El museu que recull els ninots de les falles de València obri de nou les seues portes hui a la sala Arqueríes del Museu de les Ciències.

Les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell Frasquet i Carla García Pérez, juntament amb les seues Corts d’Honor, seran les encarregades d’inaugurar l’exposició en la qual descansen els més de 700 ninots de les diferents comissions pertanyents a Junta Central Fallera.

A la inauguració no faltaran els diferents representants dels partits polítics de la ciutat, el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències , Enric Vidal, així com diferents personalitats del món faller i una representació del gremi d’artistes fallers, encapçalada pel Mestre Major…qui, després d’assistir a l’obertura oficial de les portes de l’exposició, realitzaran el primer recorregut per a gaudir de la gran faena que han presentat les diferents comissions falleres.

L’Exposició estarà oberta al públic des del dissabte 1 de febrer

L’horari de visites a la Exposició del Ninot 2020 és desde les deu del matí fins a les huit de la vesprada de dilluns a dijous.

Els divendres, dissabtes i diumenges el tancament es prolonga fins a les nou de la nit.

Aquests són els preus de les entrades:

-Público general: 3 euros

-Grups: 2 euros per persona

-Xiquets de 4 a 12 anys: 1,5 euros

-Majors de 65 anys: 1,5 euros

-Socis del Club Ciutat de les Arts i les Ciències i del Club CienciAmics: 1,5 euros

Els ninots romandran exposats fins al 14 de març, en el cas dels infantils, i fins a un dia més tard els majors.

Ara ja només toca esperar als pròxims dies 14 i 15 de març per a conéixer quins seran els ninots triats per a salvar-se del foc.

Com cada any, seran els visitants a l’Exposició qui decidisquen amb els seus vots, els ninots indultats de les falles 2020, que es deslliuren del ritual del foc el 19 de març.