Expedició Àfrica Nadal de Bioparc obri el termini d’inscripció

L'escola de vacances amb els seus cursos de “expert en animals” serà del 27 de desembre al 4 de gener.

58
Bioparc

Com cada període vacacional Bioparc València oferix a les famílies una proposta plena d’interès per als “xiquets” de la casa amb la seua escola de vacances Expedició Àfrica per a l’edició de Nadal que es realitzarà els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2017 i 2, 3 i 4 de gener de 2018.

Este plantejament d’oci/formatiu els xiquets de 5 a 12 anys tenen l’oportunitat única d’estar en contacte directe amb la naturalesa més salvatge, on no solament s’aprèn sobre els animals i la vegetació, sinó també es posa l’accent en la vital importància de la seua presència en l’ecosistema. I tot açò de la mà d’educadors i cuidadors amb els quals col·laboren en les seues tasques de cada dia convertint-se en “cuidador” per un dia: visitant els recintes, participant en l’elaboració les seues dietes alimentàries, preparant les rutes d’enriquiment animal, estudiant els hàbits de l’espècie, etc.

Sense eixir de València, el grup de xicotets exploradors en esta edició podran triar a ser expert en potamoqueros, hipopòtams i lèmurs al desembre. I hienes, elefants i en marabús al gener. I al final del dia, quan es finalitzen les activitats, rebran la seua diploma que els acredita com a “Experts en animals”. A més els xiquets que realitzen més d’un curs rebran gratis la seua Passada Anual B! infantil per a seguir gaudint de Bioparc tot un any.

Bioparc

Cada jornada s’inicia a les 9h i finalitza a les 17h. El preu d’un dia és de 45€ i inclou activitats, materials, esmorzar i menjar en Bioparc. Existixen descomptes per a les famílies nombroses, monoparentals i per a les persones que tenen la Passada B! Les inscripcions s’han de realitzar en la web triant el/els dies i les espècies animals sobre les quals es vulga fer el curs.

Bioparc té el compromís de conscienciar per a la preservació del medi ambient a través de l’experiència de la visita i les activitats que es desenvolupen en el parc i, de forma especial, aquelles destinades als més joves com és la seua oferta escolar i la seua escola de vacances Expedició Àfrica.