7Televalencia i Vive las Fiestas es preparen per a portar-te tota la màgia de les Exaltacions de les Falleres Majors de València

El programa Vive las Fiestas i 7Televalencia retransmetran en directe, des del Palau de la Música, les exaltacions de les Falleres Majors de València, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal.

El programa Vive las Fiestas i 7Televalencia retransmetran en directe, des del Palau de la Música, les Exaltacions de les Falleres Majors de València, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal.

José González , junt al seu equip de col·laboradors, t’oferiran, el divendres a partir de les 21 hores, el solemne acte d’Exaltació de la Fallera Major de València, Marina Civera Moreno, al costat de la seua Cort d’Honor.

I el dissabte, a partir de les 18 hores, viurem en directe l’emoció i la màgia de l’exaltació de la Fallera Major Infantil, Sara Larrazábal Bernal i la seua Cort d’Honor.

Gràcies al meravellós treball de l’equip de 7Televalencia, i del programa Vive las Fiestas tindran a les seues cases, al minut, la informació i les imatges de tot l’esdevingut en un dels actes més emocionants i protocol·laris del calendari faller.

Les millors entrevistes als protagonistes i els millors comentaris de col·laboradors, indumentaristes, i diferents ens de la festa…que acompanyaran a José González, durant tot el cap de setmana, perquè no es perden ni un detall del que serà un dels caps de setmana amb més il·lusió i màgia en el món de la festa fallera.

Les càmeres de 7 Televalencia van ser testimoni de l´assaig de les Exaltacions.

Viu en 7Televalencia i Vive las Fallas,  les emocions de les Exaltacions de les Falleres Majors i les Seues Corts d´Honor.

Les Falleres Majors de València ja tenen mantenidors