Eusebio Càceres i Santi Cazorla, dos exemples de superació

L'atleta i el futbolista comparteixen un peculiar entrenament i se sinceren sobre els seus problemes amb les lesions.

Eusebio Cáceres

Eusebio Càceres i Santi Cazorla, dos esportistes que han patit en les seues pròpies carns la cara més amarga de l’esport, les constants lesions, van mantindre una divertida trobada a la Ciutat Esportiva del Vila-real Club de Futbol. En aquest peculiar entrenament, l’atleta del Projecte FER li va plantejar al futbolista groc el següent repte: traslladar el salt de longitud al camp de futbol.

A través d’un xicotet joc de precisió, els esportistes havien de colpejar la pilota des d’un punt (simulant la línia d’impuls de qualsevol saltador) a diferents porteries, col·locades a diferents distàncies. Igual que en el salt de longitud, cadascun disposava de 3 intents. Guanyava el que aconseguia introduir la pilota en la porteria situada a una major distància.

Després d’aquest inusual desafiament, en el qual Eusebio Càceres va demostrar una gran habilitat amb la pilota, els dos esportistes van mantindre una interessant xarrada, en la qual van analitzar els seus respectius calvaris amb les lesions i es van sincerar en reconèixer que hi ha hagut moments de flaquesa, en els quals es van arribar a plantejar la retirada.

Aquesta trobada va finalitzar amb un recíproc missatge de sort per als seus respectius objectius d’aquesta temporada i amb un intercanvi d’obsequis. Eusebio Càceres va rebre una samarreta del Vila-real amb el lema d’enguany del Projecte FER, ‘És Pot FER’, mentre que Santi Cazorla va rebre una samarreta del Projecte FER amb el seu nom i número.

Nuevo récord del mundo del Medio Maratón