El cruiximent de dents mentres es dorm o el denominat bruxisme són dos patologies en auge per causes com l’estrès laboral o els nervis del dia a dia. Centres sanitaris com l’Hospital de Torrevieja han apostat per impulsar serveis especialitzats de cirurgia maxilofacial per a donar solució a aquests problemes de salut cada vegada més comuns.

L’Hospital de Torrevieja ofereix tractaments per a totes estes patologies, moltes d’elles amb un alt índex de complexitat que requereixen una alta qualificació per part dels professionals.

Este hospital gestionat pel Grup Ribera Salud disposa d’una unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de pacients especials que requereixen d’unes condicions molt concretes a l’hora de ser intervinguts o en la fase de tractament.

L’Hospital Universitari de Torrevieja ofereix una àmplia cartera de serveis i compta amb un equip de professionals multidisciplinari. El seu objectiu és oferir un treball compromès en l’atenció sanitària per a repercutir així en la bona salut de tots els seus pacients.