Netflix

Els clients més joves de Netflix España ho demanaven a crits des de feia temps i al final la companyia de streaming ha fet els seus somnis realitat: la saga completa d’Harry Potter estarà disponible a partir de l’1 de febrer, tal com es va anunciar en les xarxes socials de l’empresa el passat 6 de gener, Dia de Reis, com a regal als fans.

Però les huit pel·lícules del mag més famós del món no seran les úniques novetats del pròxim mes, hui t’avancem algunes d’elles:

Resultado de imagen de siempre bruja netflix

Siempre bruja T1 (1 de febrer)

Una jove bruixa del segle XVII viatja al futur per a salvar a l’home que vol, però primer ha d’adaptar-se a l’actual Cartagena i derrotar a un rival fosc.

Resultado de imagen de Muñeca Rusa netflix

Muñeca Rusa T1 (1 de febrer)

Nadia continua morint i revivint el seu 36 aniversari. Està atrapada en un bucle de temps surrealista i comença a dubtar de la seua pròpia mortalitat.

Resultado de imagen de Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw (1 de febrer)

Un temut crític, una gèlida galerista i una ambiciosa assistent s’ensenyoreixen dels quadres d’un artista recentment mort amb terribles conseqüències.

Resultado de imagen de the umbrella academy netflix

The Umbrella Academy T1 (15 de febrer)

Una família disfuncional de superherois es reuneix per a enfrontar-se a diferents reptes com resoldre el misteri de la mort del seu pare i lluitar contra l’apocalipsi.

Resultado de imagen de Go! Vive a tu manera netflix

Go! Vive a tu manera T1 (22 de febrer)

Mia és una ballarina de talent que rep una beca per a estudiar en una prestigiosa acadèmia de dansa. De seguida xocarà amb la filla del director, una alumna molt popular.

El equipo de ‘La Casa de Papel’ desvela en Valencia todos los detalles de su nueva serie