Els eSports ja tenen la seua primera universitat online

Tres empresaris espanyols han llançat Playeek, la primera plataforma en l'àmbit digital que ofereix classes en directe online sobre eSports.

eSports

Tres empresaris espanyols han llançat Playeek, la primera plataforma en l’àmbit digital que ofereix classes en directe online sobre eSports o esports electrònics- concepte que s’empra per a designar a les competicions de videojocs- per a jugadors de tots els nivells.

Els eSports s’han convertit en el vessant competitiu dels videojocs i han impulsat una nova forma d’entendre l’esport, que a més genera una quantitat important d’ingressos.

A curt termini, els creadors tenen com a objectiu aconseguir ser el portal de referència per a la formació en eSports. Per a aconseguir-ho, aposten per la creació de nous continguts de qualitat per a altres esports electrònics amb gran seguiment, i per expandir el seu pla de formació a altres idiomes i regions, segons revelen.

Primera classe online 

El pròxim 9 d’agost Playeek transmetrà la seua primera masterclass online sobre League of Legends. De la mà de Gerva, youtuber i streamer conegut per ser un dels millors jugadors de Yasuo a Espanya, els usuaris podran aprendre a jugar amb Malzahar. Durant la classe també s’abordaran els conceptes fonamentals sobre la Middle Lane, com snowballs i rotacions, i s’ensenyarà com usar Malzahar en aquesta línia, al costat d’altres consells.

Sobre Garatge

El programa Garatge es destina a emprenedors amb projectes en fases inicials, durant el mateix, els equips tenen fins a 11 mesos d’incubació per a convertir les seues idees en realitat, per a açò compten amb assessorament en tot moment, tenen accés a mentors experimentats, reben formació personalitzada i obtenen finançament. A més, durant el programa tenen la possibilitat de col·laborar amb la resta d’emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d’empreses.