eSports

Tres empresaris espanyols han llançat Playeek, la primera plataforma en l’àmbit digital que ofereix classes en directe online sobre eSports o esports electrònics- concepte que s’empra per a designar a les competicions de videojocs- per a jugadors de tots els nivells.

Els eSports s’han convertit en el vessant competitiu dels videojocs i han impulsat una nova forma d’entendre l’esport, que a més genera una quantitat important d’ingressos.

A curt termini, els creadors tenen com a objectiu aconseguir ser el portal de referència per a la formació en eSports. Per a aconseguir-ho, aposten per la creació de nous continguts de qualitat per a altres esports electrònics amb gran seguiment, i per expandir el seu pla de formació a altres idiomes i regions, segons revelen.

Primera classe online 

El pròxim 9 d’agost Playeek transmetrà la seua primera masterclass online sobre League of Legends. De la mà de Gerva, youtuber i streamer conegut per ser un dels millors jugadors de Yasuo a Espanya, els usuaris podran aprendre a jugar amb Malzahar. Durant la classe també s’abordaran els conceptes fonamentals sobre la Middle Lane, com snowballs i rotacions, i s’ensenyarà com usar Malzahar en aquesta línia, al costat d’altres consells.

Sobre Garatge

El programa Garatge es destina a emprenedors amb projectes en fases inicials, durant el mateix, els equips tenen fins a 11 mesos d’incubació per a convertir les seues idees en realitat, per a açò compten amb assessorament en tot moment, tenen accés a mentors experimentats, reben formació personalitzada i obtenen finançament. A més, durant el programa tenen la possibilitat de col·laborar amb la resta d’emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d’empreses.