Espectacular incendio de un tráiler a 15 metros de una gasolinera
T

Agents de la Guàrdia Civil han sufocat l’incendi d’un camió tràiler a escassos metres d’una gasolinera en la localitat valenciana de Font de la Figuera.

Segons un comunicat de l’Institut Armat, el succés va tenir lloc el passat 23 de maig sobre les 18.10 hores. Tot va ocórrer quan el conductor del tràiler va decidir estacionar en una estació de servei. Passats escassos minuts, es va produir l’explosió d’un dels pneumàtics del semiremolc el que va provocar un incendi.

Casualment, agents de la Guàrdia Civil de València es trobaven pròxims al lloc dels fets. Aquests van poder comprovar el que succeïa i van veure que el camió estava estacionat a 15 metres dels assortidors. Davant l’amenaça real que el foc poguera donar abast a alguns dels depòsits, no van dubtar a fer ús dels extintors de la gasolinera.

Igualment, un altre guàrdia civil va donar avís als bombers. A més, es va encarregar d’indicar als usuaris de la gasolinera i del restaurant que s’allunyaren de les finestres i es protegiren davant una possible explosió.

Els agents van buidar els extintors sense èxit i van continuar fent explotar més pneumàtics pel que es van veure obligats a utilitzar un extintor industrial de 50 quilograms.

Finalment, van localitzar el focus de l’incendi, el qual es trobava en els baixos del tràiler. Els agents, amb gran dificultat ja que l’espès fum a penes els permetia visibilitat, es van introduir sota el camió. Després de 15 minuts van aconseguir apagar el foc i evitar que s’estenguera a la resta de pneumàtics.

Actualment, existeix una investigació per a esclarir l’origen de les flames. S’estudia si existeix algun tipus de responsabilitat en la qual poguera haver incorregut el conductor del camió.