Espectacular detención de un fugitivo oculto en un chalet de Valencia
Imagen

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 33 anys a què li constaven sis ordres de detenció i ingrés a la presó i dos ordres de detenció i personación vigents.

La investigació es va iniciar a principis del passat mes de novembre. Agents pertanyents a la UDYCO de la Prefectura Superior de Policia, el qual té entre les seues funcions la localització i detenció de fugitius, va tenir coneixement que un pròfug de la justícia s’ocultava a la comarca valenciana del Camp del Túria.

Els agents van localitzar un xalet situat en una zona aïllada on presumiblement s’ocultava. Aquests van establir un dispositiu de vigilància que va confirmar les seues sospites. Van comprovar que l’investigat havia ocupat l’immoble i residia allí al costat de la seua dona i fills. A més, el fugitiu tenia una ordre d’allunyament en vigor que estava incomplint.

Segons el comunicat policial, l’home no abandonava en cap moment l’habitatge amb la finalitat de romandre ocult. Per això, us investigadors van sol·licitar un manament d’entrada al Jutjat. Aquest va culminar de matinada amb un operatiu d’assalt a la mateixa i la detenció del sospitós.

L’operatiu va comptar amb el suport dels GOES i del Servei de Mitjans Aeris de València per a evitar que el reclamat poguera donar-se a la fugida, donada l’extensió i l’aïllament de la parcel·la. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial.