escuelas

Esta setmana s’han obert les inscripcions per a les escoles d’estiu per als xiquets d’edats compreses entre els 5 i els 16 anys. Estes escoles estan operatives a partir del mes de juny i les activitats es realitzen en les instal·lacions esportives municipals de València, organitzades per diferents federacions i entitats esportives amb la coordinació i supervisió de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.

Es tracta d’un total de 5.580 places oferides en esports com a bàsquet, bàdminton, hoquei, karate, vóleybol, voleyplaya, handbol, futbol, waterpolo o triatló, en poliesportius com el de Benimaclet, Benicalap, Cabanyal-Canyamelar, Natzaret i Font de Sant Luís entre altres.

La seua finalitat és la de fomentar els hàbits esportius i de vida saludables, amb components lúdics i facilitar la conciliació de la vida familiar. Així mateix, s’ofereixen places des de 20 euros, també existeixen descomptes per a germans i, a més, la Fundació Esportiva Municipal bonifica el 10% de les places a menors en risc d’exclusió social, labor que realitza en coordinació amb la Regidoria de Benestar Social.

ACTIVIDADES MULTIESPORTIVES

En el Complex Esportiu-Cultural Petxina es realitzaran una sèrie d’activitats multideporte per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys d’edat en horari de 9.00 hores a 14.00 hores i de 9.00 hores a 17.00 hores de dilluns a divendres. Les dates seran del 24 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre.

BÀSQUET

L’Escola Esportiva de Bàsquet tindrà lloc en set torns en un període del 24 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre, en horari de 8.00 hores a 16.30 hores amb servei de menjador per a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys en el Pavelló de Benimaclet i Benicalap.

KARATE I HANDBOL

L’Escola Esportiva de Karate es durà a terme en el Pavelló de Benicalap, en el Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar i en el Pavelló de la Font de Sant Lluís en un primer període de l’1 al 30 de juny i en un segon període de l’1 al 30 de setembre. Durant els dimarts i dijous en horari de vesprada podran apuntar-se xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys d’edat. En el mateix Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar es realitzarà l’Escola Esportiva d’Handbol del 24 de juny al 19 de juliol.

Obertes les inscripcions per a la III edició d'EDUCA ESPORTVOLEIBOL I TRIATLÓ

Així mateix, l’Escola Esportiva de Voleibol i l’Escola Esportiva de Triatló tenen una duració de cinc dies de l’1 al 5 de juliol en el Complex Educatiu de Chester i en l’Alberg d’Alarcón respectivament. El primer està dirigit a xiquets i xiquetes de 10 a 16 anys i el segon per a xiquets de 7 a 14 anys, tots dos en règim de pensió completa. No obstant això, el Voleibol de platja es durà a terme en torns de 15 dies del 3 de juny al 26 de juliol per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys edat.

FUTBOL I WATERPOLO

El poliesportiu de Natzaret acollirà les Escoles Esportives de Futbol femení i waterpolo en horaris de demà. El primer d’ells serà del 24 de juny al 19 de juliol per a xiquetes de 6 a 17 anys; i el waterpolo del 21 de juny al 19 de juliol per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys. A més, del 24 de juny al 30 d’agost i del 2 al 6 de setembre es desenvoluparà en el Poliesportiu Verge del Carme Beteró el campus d’Hoquei per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys d’edat. Finalment, l’escola de Bàdminton estarà en funcionament del 24 de juny al 26 de juliol en el CEIP Ramiro Jover.