S’acosta el dia de Sant Donís, dia dels enamorats valencians, i per això volem proposar-te alguns de les destinacions més romàntiques de la Comunitat Valenciana perquè gaudisques d’una escapada amb la teua parella.

Descobreix les muralles medievals de Morella, visita el Castell del Papa Lluna a Peníscola, realitza un passeig romàntic pel port pesquer de Moraira, gaudeix de les vistes del castell del Castell de Guadalest o del paisatge mediterrani de Vilafamés.

MORELLA

Foto: Morella Turística

Morella està considerat un dels pobles més bonics d’Espanya. Muralles medievals ,cases pairals,  esglésies medievals romàntiques i gòtiques, i racons plens d’encant la converteixen en el lloc idoni de la teua escapada.

PEÑISCOLA 

Foto: Turismo Peñíscola

Passejar per les seues platges al capvespre, visitar el Castell del Papa Luna o menjar en alguns dels seus fantàstics restaurants, converteixen a Peñíscola en un altre de les destinacions més especials per a una escapada en parella.

MORAIRA 

Foto: Marin Duganzic

Recórrer els carrerons del nucli urbà de Moraira és un dels atractius d’aquesta localitat:els seus carrers empedrats i les façanes de les seues cases típiques de la Costa Blanca li atorguen un encant especial.A més pots gaudir d’un romàntic passeig pel port pesquer o visitar el seu Castell.

VILAFAMÉS

Foto: Asociación los pueblos más bonitos de España

Vilafamés, situat en la província de Castelló, està considerat un dels pobles més bonics d’Espanya. El seu paisatge típic mediterrani,els seus carrers empedrats i el seu encant particular el converteixen en un de les destinacions preferides de les parelles.

GUADALEST

Foto: Spain.info

Situat a l’interior de la província d’Alacant, es troba Guadalest, un altre dels pobles més bonics d’Espanya. El seu castell que va ser declarat conjunt històric artístic en 1974 i Bé d’Interés Cultural, així com les seues vistes o els seus preciosos carrers, ho fan el lloc ideal per a realitzar una escapada romàntica.