pascuas

Les vacances de Setmana Santa són una invitació en ferma a escapar de la ciutat. Molts decideixen aprofitar per a abandonar el país durant aquests dies, però la veritat és que no fa falta anar-se molt lluny per a desconnectar. La Comunitat Valenciana ofereix enclavaments perfectes per a aquest xicotet break pasqüer, i en 7TeleValencia et volem donar algunes pistes.

Quins són els millors pobles de la Comunitat per a passar aquestes Pasqües?

Morella

Además dels encants dels seus carrers, la seua gent, el seu castell, la seua muralla o els seus portals, de Morella destaquen les Cuevas de Morella La Vella. Dins d’elles podràs observar pintures rupestres del neolític amb nombroses representacions de figures humanes i de completes escenes sobre aquell home del neolític. A més, podràs veure restes de grans dinosaures en un museu habilitat per a això, el que es troba a la Torre de Sant Miquel, en la muralla de la ciutat o visitar el preciós Convent de Sant Francesc.

Ares del Maestrat

Recorrer els seus carrers transmet la sensació d’estar passejant entre dos mons, pel fet que la mescla entre murs de pedra i façanes precioses de les cases és més que notable pels seus racons al llarg d’un passeig per aquest bell poble. Les seues pintures rupestres en la Cova Remigia, el seu castell amb restes ibèriques, una presó dels temps de Jaume I, una Església amb un campanar de l’edat mitjana… tot això, a més de l’encant dels seus carrers, farà que us enamoreu a primera vista d’aquesta xicoteta població de tan sols 200 habitants.

Bocairent

Bocairent és un poble encantador. Aquesta localitat de la Vall d’Albaida compta amb la plaça de bous més antiga de la Comunitat Valenciana i una de les més velles d’Espanya, tot un monument digne de visitar per la seua bellíssima arquitectura. Els seus carrers tenen reminiscències de vila medieval, els seus voltants permeten passejar per la Serra de Mariola, banyar-te en el Pou Clar, visitar El Toll Blau o el Vinalopó. Estant a Bocairent és imprescindible acudir a les famoses Covetes dels Moros, un lloc que farà que encara us enamoreu més d’un dels pobles més singulars de la nostra terreta.

Peñíscola

Coneguda com a Ciutat en el Mar, destaca per la seua singular ubicació sobre un penyal que s’endinsa en l’aigua. El punt més elevat l’ocupa l’imponent Castillo del Papa Lluna, des del qual és possible albirar la badia de Peníscola. Els carrerons de la ciutat antiga estan carregades d’encant, sempre acompanyades de la brisa marina.

Cinco rutas de senderismo en España que te dejarán sin palabras