La directora de ficción de Atresmedia, Sonia Martínez; los creadores y productores Álex Pina y Esther Martínez Lobato; y los actores protagonistas Álvaro Morte (‘La Casa de Papel’), Verónica Sánchez (‘Tiempos de Guerra’) e Irene Arcos (‘Élite’) se han dado cita en Marina Beach Club para presentar esta ficción rodada en el parque natural de L’Albufera.

Tal y como describen desde el propio Movistar, ‘El embarcadero’ es un drama ambientado en la actualidad protagonizado por dos mujeres, Alejandra (Sánchez) y Verónica (Arcos), cuyos destinos se entrelazan tras la repentina muerte de Óscar (Morte), el hombre con el que compartían, por separado, su vida.

 

Vancouver Media, productora de la reeixida ‘La Casa de Papel’, torna a estar d’estrena i esta vegada amb escenaris valencians com a protagonista. Hui s’ha presentat a València ‘El embarcadero’, la nova ficció d’Atresmedia Studios per a Movistar+ que arribarà a les pantalles divendres que ve 18 de gener.

La directora de ficció d’Atresmedia, Sonia Martínez; els creadors i productors Álex Pina i Esther Martínez Lobato; i els actors protagonistes Álvaro Morte (‘La Casa de Papel‘), Verónica Sánchez (‘Tiempos de Guerra‘) i Irene Arcos (‘Élite’) s’han donat cita en Marina Beach Club per a presentar esta ficció rodada al parc natural de L’Albufera.

Tal com descriuen des del mateix Movistar, ‘El embarcadero’ és un drama ambientat en l’actualitat protagonitzat per dos dones, Alejandra (Sánchez) i Verónica (Arcos), les destinacions dels quals s’entrellacen després de la sobtada mort d’Óscar (Morte), l’home amb el que compartien, per separat, la seua vida.

Rodatge de ‘El embarcadero’ en L’Albufera.

La sèrie, que esta nit viurà la seua première als Cines Lys de València, comptarà amb un total de dos temporades formades per 8 capítols de 50 minuts cadascuna. Des de divendres que ve, els clients de Movistar podran gaudir de la primera tanda d’episodis mancant conèixer la data en la que eixirà la segona part de la ficció.

Així és la història de ‘El Embarcadero’

Alejandra (Verónica Sánchez) és una arquitecta perfeccionista, metòdica i obsessiva. Tot en la seua vida ha d’estar ordenat i respondre a un perquè. En el treball, està en el seu millor moment. En la seua vida personal, també. El seu matrimoni amb Óscar li dóna tot quant pot necessitar.

En la seua vida perfecta tot encaixa. Fins que Óscar apareix mort. Una tragèdia que unirà la seua destinació al de Verónica (Irene Arcos), la dona amb la qual Óscar mantenia una relació paral·lela des de feia anys en una tranquil·la zona rural propera a l’Albufera. Verónica, un bufe d’aire fresc; un esperit lliure, autosuficient, una dona salvatge.

Equip d’enregistrament deurante el rodatge de ‘El embarcadero’ en L’Albufera.

Dos dones, Alejandra i Verónica, tan oposades com emocionalment properes; unides per un home la mort del qual ha creuat les seues destinacions portant a Alejandra a cercar en Verónica els motius que van fer a Óscar allunyar-se d’ella i enamorar-se d’esta dona. Però l’entramat emocional que troba és més complex que una simple aventura.

Juego de Tronos estrena la temporada final el 14 de abril