Giuseppe Grezzi: “El meu lema de vida és defensar l’alegria com una bandera”

La directora d'Informatius de 7 Televalencia, Sylvia Costa, descobreix la faceta més personal del regidor de Mobilitat de València, Giuseppe Grezzi

grezzi

Giuseppe Grezzi, el “italià de la bici” com li identifiquen molts ciutadans, porta prop de quatre anys gestionant una de les regidories més polèmiques de l’Ajuntament de València, la de mobilitat.

Va nàixer en Vico (Nàpols), però viu a València des de l’any 2000. Es defineix com molt actiu en moviments socials i polítics i actualment és portaveu de Verds-Equo.

Les seues mesures ho han situat en el centre de la política municipal. I ell és conscient d’això. Assegura, en aquest sentit, que passa en totes les ciutats que es produeix una actitud inicial de resistència al canvi. El Regidor reconeix que ell s’ha dedicat a aplicar mesures que estaven anunciades en el programa electoral i que estan consensuades amb els seus socis de govern.

TEST PERSONAL

Paella o pasta? 

Uf, que difícil! Em tira la terra, va: pasta.

Què espera dels seus amics?

Molta sinceritat.

El seu principal defecte?

A vegades ser cabut. A vegades és una cosa a favor, una virtut.

El seu autor favorit?

Pasolini.

Un heroi de ficció?

Sal Paradise.

El seu pintor preferit?

Modigliani.

Quin hàbit alié no suporta?

La hipocresia. És una actitud que no m’agrada.

Quin és l’estat més típic del seu ànim? Sempre està…

Alegre

I té un lema de vida?

Sí, “defensar l’alegria com una bandera”, que és una frase de Mario Benedetti.

En el seu pas per Àgora amb la directora d’Informatius 7 Televalencia, Sylvia Costa, ens va deixar molts titulars relacionats amb la mobilitat.