ONU

La declaració de l’estat d’alarma ,ha suposat un canvi especialment important en les rutines dels xiquets, xiquetes i adolescents, els qui han hagut de reprendre l’activitat lectiva de manera online.

Un nou escenari que ha plantejat a les institucions públiques el repte d‘atendre les diferents situacions que es viuen en cada llar, on no sempre es compta amb dispositius tecnològics.

És per això que, amb la finalitat d’evitar que hi haja part de l’alumnat que no tinga accés a l’educació online, el Centre de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions de les Nacions Unides a València (UNICTF), ha fet lliurament a l‘Ajuntament de Quart de Poblet de 30 portàtils.

El Consistori serà l’encarregat de distribuir-los entre aquells col·lectius i famílies que no compten amb mitjans i hagen pogut quedar fora del programa de tauletes digitals amb connexió a internet posada en marxa per la Generalitat Valenciana.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, s’ha mostrat enormement agraïda davant aquesta aportació de l’organització supranacional.

És una gran satisfacció per a mi, com a alcaldessa, i tot un orgull per a Quart de Poblet, que l’ONU, a través del Centre de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, conjumine esforços amb les autoritats locals en la lluita contra aquesta pandèmia”.

Volem assegurar-nos que tot l’alumnat puga continuar amb les seues classes, fent costat a aquelles famílies que no tenen accés a dispositius tecnològics”.

UNICTF també s’ha oferit a posar a la disposició de Quart de Poblet i de la Comunitat Valenciana tota la seua capacitat tecnològica

Aquesta col·laboració, és un clar reflex de l’estreta relació que durant anys s’ha mantingut i promogut des de l’Ajuntament de Quart de Poblet i el Centre de Tecnologies de l’ONU.

Un compromís que es reforça, encara més, en aquests moments difícils, sempre amb l’objectiu de sumar esforços en pro del bé comú.

Així doncs, l’Ajuntament està treballant estretament amb els equips directius dels centres escolars municipals, seguint les indicacions d’aquests per a poder establir el repartiment de la manera més adequada possible.