La nova era del denim porta segell valencià i es diu Jeanologia. Esta companyia situada al Parc Tecnològic de Paterna ha aconseguit revolucionar la indústria tèxtil de tot el món. Marques com Levis, Gap o Primark aposten per la tecnologia d’esta companyia que va nàixer fa dos dècades amb un model de treball molt clar: usar el negoci com una força per al bé.

La filosofia de treball ideada per Enrique Silla no queda ací. La seua labor en la millora del medi ambient ha sigut reconeguda pel panorama científic nacional amb el Premi a l’Emprenedor de la Fundació Rei Jaume I. Un guardó que l’empresari defineix com un “somni” i un “orgull” que marcarà un abans i després en la compañía.

Instal·lacions de Jeanologia al Parc Tecnològic de Paterna.

L’esperit innovador que persegueix Enrique Silla no seria possible sense un equip altament qualificat de més de 200 persones. Amb el seu treball, Jeanologia ha aconseguit estalviar prop de 10 milions de metres cúbics d’aigua al món. Xifra que esperen multiplicar per quatre abans de 2021.

El pròxim 7 de novembre Jeanologia rebrà el Premi Rei Jaume I de la mà de Felip VI. Esta fita suposarà un nou impuls per a l’empresa valenciana que cerca posicionar-se com la millor companyia per al món.

Los Premios Jaume I reivindican más inversión en investigación