Intensifican la búsqueda de una adolescente desaparecida en Pobla de Farnals tras una llamada de auxilio a su madre
Cartel de la desaparición de Lucía Marín.

La menor desapareguda el dilluns en Pobla de Farnals ha sigut localitzada a la ciutat de Santander. Lucía Marín, de 15 anys, presentava un bon estat de salut. Pel que sembla, aquesta havia marxat de casa voluntàriament sense avisar als seus progenitors.

Aquesta matinada s’ha personat en una caserna de la Guàrdia Civil de Cantàbria en descobrir que els seus pares l’estaven cercant desesperadament. Segons han confirmat les autoritats, la jove es trobava bé i penedida. A més, s’ha revelat que no era la primera vegada que s’absentava de la seua casa sense avís.

Va ser aquest dilluns quan Lucía va decidir anar-se amb avió al nord d’Espanya per a trobar-se amb uns amics. Aprofitant que estava sola a casa, va agafar diners per a realitzar el viatge. De fet, Carmen i Francisco, pares de la desapareguda, havien denunciat que faltaven 250 euros. Aquest detall va ser el que va fer sospitar a la Guàrdia Civil que es tractava d’una desaparició voluntària.

Durant aquests quatre dies, Lucía ha estat entre Astúries i Cantàbria. Allí es va ajuntar amb un grup de joves, entre ells un xic de 24 anys amb què manté una relació sentimental.

Francisco ja va assegurar davant les cambres que la seua filla s’havia anat amb un xic. No obstant això, la versió que sostenia era que es tractava d’una retenció involuntària. “Que vinga ja, la necessitem. Ella és el nostre angelito, és molt bona i es veu que s’ha deixat enganyar per algun xic i la té retinguda”, va explicar en ‘Espejo Público’. Ara la Guàrdia Civil investiga l’entorn del jove amb el qual ha estat Lluïa aquests últims dies.