El Consorci Provincial de Bombers de València ha rescatat hui el cos sense vida d’un home en el riu Túria. Segons han informat, el cadàver s’ha trobat en el paratge natural La Fenosa de Benaguasil, en una zona tancada al bany, al voltant de les 11.30 hores.

Pel que sembla, han sigut forces de seguretat de la zona els qui han donat la veu d’alarma sobre la troballa. Fins al lloc dels fets s’han traslladat diverses dotacions de bombers de L’Eliana; Paterna; el sergent de Paterna i bombers forestals de la Societat Valenciana de Gestió Integral de les Emergències (SGISE).

L’equip de bombers ha procedit al rescat de l’home per a posar-lo en una zona segura. Davant l’estat que es trobava, els bombers han començat a practicar-li tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP).

Amb l’arribada dels serveis sanitaris han sigut aquests els qui s’han fet càrrec. No obstant això, no han pogut fer res per la víctima i s’ha confirmat la seua defunció.

Encara es desconeixen les causes de la mort. Una de les hipòtesis que es remena és que haja pogut ser arrossegat pel corrent. Cal destacar que aquesta zona el riu Túria entranya un cert nivell de risc per al bany.