Encuentran sin vida a un menor desaparecido en el derrumbe de Peñíscola
Los bomberos del Consorcio Provincial de Castellón trabajan en los escombros del derrumbe de Peñíscola. / DIPUTACIÓN CASTELLÓN

Els serveis d’emergències han trobat a primera hora de la jornada el cos sense vida d’un menor. El jove estava desaparegut des de la vesprada del dimecres a causa de l’ensulsiada d’un edifici d’apartaments a Peñíscola.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han sigut els qui han donat amb el menor durant la cerca de les víctimes. Segons ha publicat el servei d’Emergències 112, la troballa del cadàver s’ha produït a les 7:43 hores. Fins al lloc s’ha mobilitzat un equip psicosocial per a atendre la família.

El menor mort seria una de les dos persones desaparegudes després de l’ensulsiada. Ara es treballa per localitzar a la segona víctima qui podria ser la mare del jove oposat. Fins ara s’ha localitzat amb vida a una persona entre els enderrocs.

De moment es desconeixen les causes de l’ensulsiada que va tenir lloc el dimecres a la Urbanització Font Nova de Peníscola. Es tracta de un edifici de tres plantes d’altura que podria haver-se vist afectat per les fortes pluges de les últimes jornades. La Guàrdia Civil es troba al comandament de la investigació.