nacida
Entrada a la planta de residuos de Manises.
SHARE

Un empleat de la planta de reciclatge de Manises ha informat esta matinada de la trobada del cos d’una nounada morta que havia sigut llançada a un contenidor de residus.

Segons l’Agència EFE, la troballa del bebè ha tingut lloc prop de les 4.30 hores en la Instal·lació 3 de la planta quan el treballador revisava una de les cintes de triatge. En eixe instant la planta ha activat el protocol d’actuació davant troballes de restes humanes, armes o explosius el que implica l’avís a la Guàrdia Civil i la parada de les cintes.

No ha sigut fins a unes sis hores després quan s’ha realitzat l’aixecament del cadàver per a procedir a la realització de l’autòpsia i esclarir les causes de la mort.

La Guàrdia Civil està al capdavant de la investigació i en aquests moments tracta de determinar d’on procedia el camió de fem i l’horari en el qual va traslladar a la menor i és que els residus que s’estaven tractant en el moment de la trobada del cadàver procedien d’un fossat comú a desenes de camions.

La dada que sí han confirmat és que el bebè en qüestió encara portava el cordó umbilical i ha sigut identificada com una xiqueta de raça caucàsica. No obstant això, encara es desconeix el lloc de naixement i qui eren els pares de la xicoteta.