Troben el cadàver d’un bebè en la planta de residus de Manises

La Guàrdia Civil ha confirmat que es tracta d'una xiqueta nounada que havia sigut llançada a un contenidor de fem.

nacida
Entrada a la planta de residuos de Manises.

Un empleat de la planta de reciclatge de Manises ha informat esta matinada de la trobada del cos d’una nounada morta que havia sigut llançada a un contenidor de residus.

Segons l’Agència EFE, la troballa del bebè ha tingut lloc prop de les 4.30 hores en la Instal·lació 3 de la planta quan el treballador revisava una de les cintes de triatge. En eixe instant la planta ha activat el protocol d’actuació davant troballes de restes humanes, armes o explosius el que implica l’avís a la Guàrdia Civil i la parada de les cintes.

No ha sigut fins a unes sis hores després quan s’ha realitzat l’aixecament del cadàver per a procedir a la realització de l’autòpsia i esclarir les causes de la mort.

La Guàrdia Civil està al capdavant de la investigació i en aquests moments tracta de determinar d’on procedia el camió de fem i l’horari en el qual va traslladar a la menor i és que els residus que s’estaven tractant en el moment de la trobada del cadàver procedien d’un fossat comú a desenes de camions.

La dada que sí han confirmat és que el bebè en qüestió encara portava el cordó umbilical i ha sigut identificada com una xiqueta de raça caucàsica. No obstant això, encara es desconeix el lloc de naixement i qui eren els pares de la xicoteta.