emt gratis

El cap de setmana del 21 i 22 de setembre viatjar en l’EMT serà gratis. Aquesta és una de les novetats incloses en la Setmana de la Mobilitat de l’Ajuntament de València que tindrà lloc entre els dies 16 i 22 sota el lema «Camina amb nosaltres».

Set jornades d’activitats organitzades des de l’Ajuntament de València amb l’objectiu de celebrar que València està en l’avantguarda de les polítiques de mobilitat.
Segons ha expressat el regidor responsable de l’Àrea de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, Giuseppe Grezzi “València és, en aquest moment, de tota la conca mediterrània, la ciutat on més s’utilitza la bicicleta, on més s’està reduint l’ús del vehicle motoritzat, on més s’està incrementant l’ús del transport públic, on es fan polítiques decidides de transformació de la ciutat per a fer-la més amable i per a recuperar espais de qualitat».

emt gratis
El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presenta en roda de premsa les activitats de la Setmana de la Mobilitat.

S’han programat tota una sèrie d’activitats per a involucrar als més xicotets a través dels seus col·legis, com com els concursos «Dibuixa el teu autobús» o «Dissenya la teua targeta Móbilis», en els quals s’espera que participen 80 col·legis de la ciutat.

Destaca la iniciativa «Les multes morals de Tonucci», nascudes d’una idea del pedágogo Francesco Tonucci; el Festival Internacional de Cinema Ciclista Rueda València, amb la projecció de la pel·lícula «Wonderful losers a different World», el dia 19 a la Sala Off.

El 21 de setembre tindrà lloc en la plaça de l’Ajuntament la Fira de la Mobilitat sostenible, un esdeveniment per a descobrir totes les formes de mobilitat sostenible. Amb activitats, exposició i circuit.

Finalment el 22 de setembre se celebrarà el Dia sense cotxes, en aquest sentit també la plaça de l’Ajuntament acollirà l’espectacle/concert «By Bike at the Opera», a les 12 hores, hi haurà passejos amb bicicleta i es podrà gaudir de l’espectacle acrobàtic «Artic Cycling Freestyle».