Els menjadors socials de Casa Caridad reparteixen cada any més de 300.000 racions d’aliments destinades a persones en risc d’exclusió social o sense llar. Ahir, no obstant això, les taules d’esta entitat valenciana van presentar una imatge ben diferent: 200 empresaris i representants de la societat civil van experimentar de primera mà com és un esmorzar en este centre amb l’objectiu de conèixer la labor de Casa Caridad.

Esta acció excepcional ha format part dels V Premis Casa Caridad. Uns guardons que enguany han reconegut la labor social d’empreses com El Corte Inglés, Caixabank o Mapfre. Totes elles clau per a l’ajuda econòmica de l’entitat valenciana.

Casa Caridad compta amb més de 100 anys d’història. Un centenari que no haguera sigut possible sense l’ajuda de voluntaris, empreses i institucions. I encara que el seu desig seria tancar per la falta de demanda la realitat actual és ben diferent.

Serà dins de dos anys quan Casa Caridad celebre la sisena edició dels seus guardons. El seu objectiu per a llavors és passar de 158 empreses a 365, una xifra que suposaria la creació d’una València més amable i solidària.

Los dos barrios de Valencia donde el metro cuadrado supera los 1.800 euros