Corredor

IFEMA, acollirà el pròxim 3 d’octubre una nova Trobada pel Corredor Mediterrani. Empresaris i societat civil de tota Espanya, estan responent de forma massiva a la cita, en la qual ja hi ha inscrits més d’1.000 dels 2.000 assistents l’assistència dels quals es preveu.

Les Trobades pel Corredor Mediterrani, tenen com a finalitat escenificar la importància i necessitat de la infraestructura i conscienciar al conjunt del país perquè s’implique en la seua reivindicació. Després de les trobades de Tarragona, Murcia i Almeria, IFEMA, acollirà esta última parada del Road Xou, abans del 2ª Revisió Semestral 2017 que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

A la Jornada, assistiran destacats empresaris i representants de la societat civil (sindicats, universitats, esportistes i multitud d’organitzacions cíviques) que compartiran arguments i beneficis sobre tan important infraestructura per al conjunt d’Espanya.

A nivell cameral i patronal estaran els seus màxims representants amb Juan Rosell (CEOE) i José Luís Bonet (Càmera Espanya) al capdavant. Al costat d’ells, presidents de patronals i càmeres de gran part d’Espanya.

Entre els assistents destaquen: Luis Aires (BP), Alejandro Blanco (COE) Vicente Boluda (Boluda Corporació Marítima i AVE), Juan José Brugera (COLONIAL i Cercle d’Economia), Ignacio Ferrero (Idilia), José Ignacio Goirigolzarri (Bankia), Clemente González (Aliberico i IFEMA), Juan Roig (Mercadona) i Javier Vega de Seoane (DKV i Cercle d’Empresaris).

Completar l’Espanya radial amb la circular

Un dels principals objectius que es persegueix en aquestes trobades, és treballar perquè,
en les infraestructures en general, i les ferroviàries en particular, es complete l’actual
Espanya radial amb una circular, que connecte millor als territoris i faça més
competitiu i pròsper al nostre país.

Des de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), impulsora del canal de
comunicació www.elcorredormediterraneo.com, es considera que apostar pel
Mediterrani és apostar per Espanya i que connectar territoris contribueix a la
vertebració del nostre país. Aquest canal informa de l’estat de tots els trams que
conformen tan necessària infraestructura, així com de tots els avanços que es van
produint.

#QuieroCorredor

A més de fer seguiment de l’estat de la infraestructura, una de les iniciatives
per a conscienciar a la societat civil de tota Espanya, ha sigut engegar la
campanya de recollida de signatures #QuieroCorredor, per a donar a conèixer la infraestructura i sumar suports. Aquesta campanya ja porta més de 12.000 signatures a dia d’avui.