La filosofia Mercadona: ocupació estable i de qualitat

La companyia valenciana aposta per una ocupació estable i de qualitat que permeta compaginar el treball amb la conciliació familiar.

Mercadona no és solament una empresa on el que importa s’aconseguir els màxims beneficis. Els treballadors que formen part de la seua plantilla són una peça fonamental en l’engranatge d’aquest negoci valencià. La conciliació familiar amb les tasques laborals és imprescindible per al desenvolupament professional.

Condicions laborals més que òptimes i una situació privilegiada és la que tenen els treballadors de Mercadona siga el que siga el departament en el qual treballen i les tasques que hagen de realitzar. Prova d’aquest èxit són les milers de persones que s’inscriuen en les ofertes laborals de l’empresa i és que treballar amb ells suposa tranquil·litat i comoditat.

Mercadona ha aconseguit trobar la fórmula adequada perquè la seua plantilla puga treballar a gust i que les seues condicions siguen unes de les més envejades del sector.

Un ferm compromís amb l’ocupació estable i de qualitat

Dins del seu compromís amb l’ocupació estable i de qualitat, Mercadona ha creat 5.000 nous llocs de treball en 2017, la qual cosa ha suposat tancar l’exercici amb una plantilla de 84.000 persones (el 64% dones). Les noves incorporacions, una mitjana de 15 al dia,  tenen un salari mínim net d’entrada d’1.132 euros al mes i com qualsevol de les persones que ja treballen en Mercadona disposen de les mateixes polítiques de conciliació familiar i laboral de la companyia, així com de les seues mateixes oportunitats de formació i promoció. Actualment, el 47% dels llocs directius són ocupats per dones. En este sentit, l’esforç que la companyia realitza any rere any en formació, ha ascendit en 2017 a 65 milions d’euros i del mateix s’han beneficiat 40.560 empleats.