Emotivo vídeo de despedida a la pequeña fallecida en el castillo hinchable de Mislata
Vera, la pequeña de cuatro años fallecida en el castillo hinchable de Mislata.

La xicoteta Vera ha dit adéu al món de “forma tràgica i injusta”. El pare de la segona xiqueta morta a conseqüència del accident en un castell inflable de Mislata, s’ha acomiadat de la seua filla a través d’un vídeo i un emotiu missatge que ha difós per mitjà de les xarxes socials.

En les imatges pot veure’s a la menor de quatre anys molt alegre cantant una nadala. La xiqueta s’acomiada llançant un bes a la cambra amb un gran somriure en la cara. Al vídeo li acompanya un tendre missatge on el seu pare Iván parla per ella.

En aqueixes línies, que ja s’han fet virals amb un miler de retweets i més de 70.000 reproduccions, la família ha revelat la decisió de donar els òrgans de la seua filla. El gest de generositat dels pares de Vera ajudarà ara cinc xiquets les vides dels quals depenen d’un trasplantament.

“Tinc 4 anys i m’acomiade del món de forma tràgica i injusta. Gràcies per la força que m’heu donat i l’afecte als meus papàs i tetes. I als 5 amiguets als quals ajude a viure amb els meus òrgans, set tan felices com he sigut jo. Us deixe el meu somriure perquè no desaparega. VERA”.

DOS XIQUETES MORTES EN L’INFLABLE DE MISLATA

La xicoteta Vera va morir en la nit del diumenge després de diversos dies hospitalitzada amb mort cerebral. La xiqueta va resultar la segona víctima mortal del tràgic accident ocorregut el passat 4 de gener en la fira de Nadal de Mislata.

Vera, al costat d’una desena de xiquets, es trobava jugant en un castell inflable quan una forta ràfega de vent el va elevar del sòl. L’atracció va col·lidir amb altres inflables, un impacte que va ferir a nou menors i va provocar la mort de Vera i Valentina, de vuit anys. Hui dia, l’accident continua sota investigació per a esclarir el succeït.