El compte arrere per a les vacances de Nadal ja ha començat. Amb el tancament de col·legis molt a prop són moltes les famílies que en estes dates cerquen activitats per al gaudi dels més xicotets. Des de Bioparc Valencia ja ha arrancat la preparació de l’escola de vacances en un any en què els xiquets podran convertir-se en tot uns exploradors del continent africà.

El programa ‘Expedició Àfrica: Escola de Nadal’ obri una nova modalitat i és l’opció de participar en jornades soltes, cadascuna enfocada a una espècie diferent del parc.

La imagen puede contener: exterior
Els elefants de Bioparc València en el dia de Reyes.

Els xiquets participants estaran sempre acompanyats d’educadors i cuidadors del parc per a descobrir les curiositats dels seus animals favorits i col·laborar en la seua cura. Tot d’una forma senzilla i divertida per al gaudi de les vacances.

A més de l’escola de vacances, Bioparc ha preparat tot un programa d’oci nadalenc on no faltarà el tradicional poblat de les haimes. Serà el pròxim 21 de desembre quan este poblat nadalenc òbriga les seues portes i reba als emissaris reals per a repartir a tots els xiquets el primer regal del Nadal: el pase anual de Bioparc.