Quique Peña ha disfrutat en V7 Xou de l’inici de la nova temporada televisiva amb els germans Ronchera, que li han preparat una amanida, dos plats i postres. La família compta amb quatre restaurants a la ciutat de València, el “Balcó del Micalet”, és una casa antiga, és el restaurant més clàssic, allí podem gaudir de la arroceria d’aquest cèntric local. Per la seva banda, Restaurant Tarin’s és més modern, en la calli Cavallers, enfront de conselleria. Li Roche és més petit, de tapes, està al carrer Bolsería, però també té el seu encant, igual que la arroceria que acaben d’inaugurar.

Al programa els germans Ronchera ens han explicat que en els seus restaurants podem degustar fins a 18 tipus d’arrossos. A Quique Peña li han portat al programa una amanida de secret i carxofes, tomàquet valencià, carxofes, ceba habitada, els agrada fer-ho de manera diferent.

També ens han fet la boca aigua amb un confitd’ànec confitat acompanyat amb pureses cítrics, bolets i pedacitos de pinya caramelizada. L’arròs vermell no podia faltar, té un sofregit fort de tomàquet, pimentón i colorant, aquest color vermell no es pot fer solament amb el sofregit el color vermell, però sap a peix igual que si no tingués colorant. El polp és un altre dels seus plats estavella, i les postres de calamar patagónico o fulan de xocolata amb pinya caramelizada.