escacs

El Club d’Escacs Ciutat Vella organitza, un any més, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València, el Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’ en el Complex Esportiu Cultural Petxina. 

Un esdeveniment dedicat excluisamente a tots aquells que vulguen posar a prova les seues ments i participar en un esport profrsional com és els Escacs. A més, durant el festival, al seu torn se celebra la 12º edició del singular torneig per equips ‘Ciutat de València’. 

Ciutats europees s’han donat cita a València. Lviv (Ucraïna), una de les candidates, destaca per ser el bressol de la majoria de grans mestres que ha donat Ucraïna al llarg de la història i que actualment alberga l’escola més important d’escacs de tot el país.

escacs

A més de la ciutat ucraïnesa, destaca la participació del club francés Gujan-Mestras Échecs, els madrilenys de Collado Villalba i els bascos del Club Esportiu Elkano Getaria, entre uns altres.

El públic podrà gaudir del Torneig Internacional Individual i el Torneig Internacional per Equips, que comptarà amb la presència de representants de diferents països europeus així com de tot el territori espanyol.