El trasllat del rastre de València ja està aprovat. El Consell Local de Comerç ha aprovat aquesta setmana el seu canvi d’ubicació. Així, el famós mercat ambulant dels diumenges al costat del Mestalla arribarà pròximament al barri de Beteró.

El parc d’Amelia Chiner, situat en l’Avinguda de Tarongers, serà el nou punt de trobada d’aquest mercat. No obstant això, no serà fins a una vegada passades les Falles quan es produïsca el trasllat definitiu.

AIXÍ SERÀ EL NOU RASTRE

El projecte preveu l’habilitació d’una zona verda de més de 12.000 metres quadrats. Així mateix, s’adequarà un nou espai de parc per a veïns. Disposarà d’abundant arbratge, jocs infantils, una àrea de socialització animal, i aparells de manteniment fitness i salut.

El nou rastre preveu que puguen ser situats 517 llocs de venda. El disseny de l’espai i la disposició de l’arbratge previstos permetran que pràcticament tots els llocs tinguen un arbre pròxim, l’espècie del qual i característiques vindran determinades des de la Regidoria de Parcs i Jardins.

El parc d’Amelia Chiner en el qual se situarà el rastre.

El jardí estarà barrat i es tancarà en horari nocturn. Hi haurà control sobre els accessos tant de les persones (ciutadania i comerciants) com dels vehicles autoritzats i empleats públics (policia local, inspectors…).