José Bordalás

José Bordalás s’ha marcat un objectiu primordial en el seu projecte amb el València CF. Durant les seues vacances no solament està traient temps per a planificar la pròxima temporada. El tècnic alacantí està aprofitant les seues hores de descans per a analitzar els problemes que han condemnat a l’equip les dues últimes campanyes. Per això, vol posar solucions en clau futur.

El principal problema de la desfeta del València CF en aquestes dues últimes temporades han sigut els gols en contra. 106 gols ha encaixat l’equip de Mestalla en els últims dos anys. Concretament, 53 punts en la temporada 2019/20 i altres 53 en la campanya 2020/21.

José Bordalás sap la construcció de la seua València comença des de darrere. Té clar que l’únic camí perquè l’equip recupere el seu estatus en LaLiga passa per disminuir aqueixa xifra de gols encaixats. Així doncs, el seu principal objectiu és baixar a 35 gols en contra com a màxim.

El repte de Bordalás és encaixar 20 gols menys com a mínim. A més, vol estabilitzar al València en els números amb els quals ha conviscut el Getafe dels últims 4 anys. És repte és difícil, però no és impossible.

Cal recordar que Bordalás va aconseguir aconseguir aqueixos registres en el Coliseum. A pesar que l’última temporada va ser la pitjor de l’alacantí amb el Getafe, tan sols va encaixar 43 gols en contra. Mentre que en les altres tres va baixar de la barrera dels 38. En aquest cas, 37 punts en contra en la campanya 19/20, 35 en la 18/19 i 33 en el seu primer any en primera en la 17/18.