El Corte Inglés acull la IV Setmana Gastronòmica de l’Ibèric, tresor de la cuina espanyola

Un arròs meloso amb ploma ibèrica, una carrillera setinada i ous fregits amb picadillo són algunes de les especialitats que es podran triar fins al 4 de març.

Torna la Setmana Gastronòmica d’El Corte Inglés amb una quarta edició en la que l’ibèric és el principal protagonista. Amb esta iniciativa, els grans magatzems espanyols pretenen retre homenatge a l’ibèric, un dels productes més volguts pels amants de la bona gastronomia.

Per a açò han elaborat una carta especial que estarà disponible del 22 de febrer al 4 de març. En ella no faltaran des de plats d’arròs fins a diversos tipus de carn, sense oblidar els típics ous fregits. Açò sí, sempre amb un toc del porc ibèric de bellota.

A més, esta iniciativa no s’oblida dels amants de les tapes. Per a ells també hi haurà una bona opció amb la que assaborir estos manjares gastronòmics amb preus que no superaran els 5 euros i que podran degustar-se en tots els restaurants d’El Corte Inglés.

La IV Setmana Gastronòmica de l’Ibèric serà una bona oportunitat per a realitzar un saborós recorregut per plats cuinats amb ingredients de primera qualitat i la mà dels millors xefs.