El Corte Inglés de la avenida de Francia (Valencia)..
El Corte Inglés de la avenida de Francia (Valencia)..

Una vegada aconseguida la Fase 1 en la Comunitat, El Corte Inglés ha obert 400 metres quadrats en cada centre. Així, aquesta nova superfície de venda amb zones fitades s’adapta a la normativa del Govern per a la desescalada.

A València, el centre de Pintor Sorolla ha obert el departament d’ulleres de sol, complements tèxtil i pell, i xicotet electrodomèstic en la planta baixa. En Colón hi ha tovalloles i jocs, a més del departament de xicotet electrodomèstic en la primera planta.

El Corte Inglés de Nuevo Centro ha obert l’àrea de llibreria i xicotet electrodomèstic en el seu edifici de Llar. Els accessoris de moda, bosses i perfumeria estan disponibles en la planta baixa d’El Corte Inglés Avinguda de França. Finalment, en el Centre Comercial Ademús hi ha grans i petits electrodomèstics.

El Corte Inglés Castelló obri la seua sabateria i el departament d’ulleres de sol. En el cas d’Alacant, el seu centre de Maisonnave amplia la superfície comercial amb bosses, marroquineria, complements i ulleres de sol. En el cas de Federico Soto els clients trobaran ja l’oferta de botiga de joguets, videojocs i papereria. Finalment, en Ciutat d’Elx hi ha electrodomèstics així com el parament de la llar.

NOUS HORARIS D’OBERTURA

Aquests nous espais a la disposició del públic s’uneixen als que han estat oberts des que l’estat d’alarma. El Corte Inglés ha establit estrictes normes de seguretat i higiene en totes les seues àrees. L’objectiu és garantir la salut dels seus clients i empleats.

L’horari d’obertura és de 10 a 21 hores de dilluns a dissabte i de 11 a 20 hores els diumenges i festius d’obertura, mentre dure l’estat d’alarma.