El Corte Inglés abrirá una tienda 'outlet' en pleno centro de Valencia
Edificio de El Corte Inglés en el número 1 de la calle Colón.

El Corte Inglés ha anunciat la obertura d’un ‘outlet’ en el cèntric carrer Colón de València. La nova oferta comercial obrirà en la planta baixa de l’edifici situat al costat del Passeig de Ruzafa en substitució de la botiga Sfera.

La nova sucursal de la companyia ja s’anuncia amb vinils en els aparadors de la mateixa via. Encara que no hi ha una data exacta d’obertura, els mesos d’estiu es destinaran a l’execució de les obres. Segons ha avançat el diari digital València Plaza, fonts d’El Corte Inglés asseguren que l’objectiu és obrir després de les vacances.

L”outlet’ d’El Corte Inglés comptarà amb moda més econòmica. La roba que oferirà serà d’altres temporades podent destinar-la al públic amb preus reduïts. No obstant això, les plantes superiors es mantindran sense canvis i continuaran amb moda jove.

Amb el nou centre d’oportunitats, la companyia continua reordenant la seua oferta a València. Un dels seus últims moviments va ser el trasllat de la botiga Sfera situada en el número 1 del carrer Colón, al centre comercial El Saler.

No obstant això, els canvis vénen d’abans. Ja en 2018 es va optar pel tancament dels centres d’oportunitats de Bonaire i Mislata. Tota la seua oferta es va destinar al centre d’Ademús amb la creació d’un gran ‘outlet’ d’El Corte Inglés. El nou espai de Colón serà el quart centre d’oportunitats obert a la província de València. Aquest se sumarà als outlets d’Ademús, Gandia i Sedavi.