El Corte Inglés porta la decoració nadalenca a totes les llars

Una assessora en decoració ensenya les claus de la moda nadalenca per a crear una casa de somni.

El nadal està molt a la vora i amb ella la decoració d’estes dates tan assenyalades. Lluir una casa de revista mai havia sigut tan fàcil com fins ara gràcies a un nou servei d’assessorament en decoració nadalenca que ha posat en marxa El Corte Inglés.

En una època en la que les famílies es dediquen a decorar les seues cases, el sector de la decoració no estava cobert a nivell d’assessorament personalitzat. Per açò s’ha apostat per una iniciativa en la que és molt fàcil participar, tal com explica la responsable d’este servei a València.

Esta  iniciativa d’El Corte Inglés té en compte tant la moda com els pressupostos i és que el seu objectiu és oferir una decoració apta per a totes les butxaques.

Respecte a la moda nadalenca, esta temporada el roig continua sent un dels colors predominants per a crear un ambient acollidor i pròxim. També torna la decoració nòrdica amb temes artesanals i els jardins màgics amb el verd com a principal protagonista d’este nadal.

Per a tenir una decoració a l’última, El Corte Inglés mantindrà este servei fins al 17 de desembre, data límit per a presentar una llar d’allò més nadalenca.