ekiden

Ekiden València Clínica Baviera, organitzat pel C. Atletisme 10K València, obrirà inscripcions per a la seua V edició dimarts que ve 13 de febrer, oferint un únic tram de preus a un màxim d’1.000 equips, format cadascun d’ells per 6 corredors.

La marató per equips i relleus de València Ciutat del Running comença així el seu compte arrere, fins a diumenge que ve 29 d’abril quan un total de 6.000 corredors posaran en valor el lema de la prova, #esforç_compartit, i hauran de completar la mítica distància dels 42.195 metres de la marató en 6 relleus.

Les inscripcions per a participar en la prova quedaran oficialment obertes aquest dimarts, 13 de febrer, a les 10:00 hores, a través de la plataforma www.toprun.es, on els capitans podran inscriure al seu equip i dur a terme el pagament. Les dades dels corredors que compondran cada equip no s’identificaran en aquest primer pas, podent completar i editar aquestes dades després d’aquest primer pas i fins al dilluns 16 d’abril, a les 23:59h.

Les inscripcions tindran un preu de 72€ per equip (12€/corredor), amb la possibilitat de poder aportar 1€ més per participant, el qual serà destinat a l’entitat solidària d’aquesta edició, la protectora d’animals Modepran. D’aquesta manera, amb l’aportació de 1€ solidari per component de l’equip, la inscripció tindrà un cost total de 13€ per corredor (78€ per equip).

D’altra banda, aquells equips que ho desitgen tindran l’oportunitat d’adquirir la Inscripció VIP per un preu de 150€ per equip (25€ per persona). En aquest cas, 78€ aniran destinats íntegrament a l’entitat solidària Modepran. Si els corredors es decanten per aquesta última opció, a més d’ajudar a la protectora d’animals i contribuir a la seua gran labor, podran gaudir d’una extraordinària experiència. Compartiran un gran matí de festa en una zona fitada i privada per a aquests equips, amb zona chill-out, avituallamiento líquid i sòlid, accés privat a banys i dutxes, així com serveis exclusius de massatge, formació en estiraments i exercicis de readaptació muscular.

En el seu cinquè aniversari, Ekiden València Clínica Baviera tindrà com a entitat solidària a la protectora d’animals Modepran, una associació sense ànim de lucre, amb política de sacrifici zero, que vetla pel benestar dels animals abandonats de València i Paterna.