Un exèrcit de zombies envairà Burjassot

Els participants hauran de “sobreviure” tota la nit, superant gran quantitat de proves per a lliurar-se d'un autèntic host de morts.

zombies
Després de l’èxit de la primera edició, que va aconseguir reunir, l’any passat, a més de 1500 persones en el municipi, Burjassot tornarà a ser envaïda per un exèrcit de zombies en la nit del pròxim dissabte 11 de novembre. Així, l’Agència Jove de Burjassot ha programat de nou l’II Last Zombie Day, una nit d’aventura i oci juvenil juntament amb l’empresa organitzadora d’aquest tipus d’activitats, “Esdeveniments Zombies LZD”.

L’objectiu d’aquest joc, que cada vegada té més adeptes i afeccionats, consisteix que els participants han de “sobreviure” tota la nit, superant gran quantitat de proves per a lliurar-se d’un autèntic exèrcit de morts.

L’activitat començarà al voltant de les 23 hores del dissabte 11 de novembre amb tot un seguit de carreres, persecucions i terror en la qual, tot aquell que vulga sobreviure, haurà de deixar de costat el pànic i convertir-se en un expert de la fugida i la supervivència.

L’edat mínima per a participar en el Last Zombie Day és de 10 anys. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult, major de 18 anys, en tot moment. Per la seua banda, els menors de 18 anys hauran de portar amb si una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor que ferm.

La venda d’entrades per a poder participar en el joc està habilitada en la pàgina web de Lastdayzombie. Físicament, també es poden adquirir en A Riure (C/ Jorge Juan, 83, Burjassot). Fins al 17 de setembre, les entrades tenen un preu de 20 euros mentre que, després d’aqueixa data, les entrades aniran pujant de preu progressivament, fins a arribar als 35 euros, en dates pròximes a la celebració de la nit dels zombies.