TORRENT

Podria semblar que Más vale solo que ciento volando és un monòleg d’Edu Soto en què s’ha fet un embolic amb el títol. No obstant això, conegudes les diferents habilitats del polifacètic artista català, és un espectacle en què parla, però també canta i balla. Edu Soto diu sentir vergonya i fins i tot por per veure’s sol davant del públic. Per a posar-hi remei, ha enginyat una sèrie d’estratagemes, com ara disfressar-se damunt de l’escenari i així paréixer una altra persona. Els seus seguidors saben les diferents capacitats que té este humorista: cantant, presentador, actor de musicals, teatral… Tot això i més és Edu Soto.

‘MÁS VALE SOLO QUE CIENTO VOLANDO’ S’ESTRENA EN EL AUDITORI DE TORRENT EL DISSABTE 1 DE DECEMBRE A LES 20 HORES

CATARROJA

Isabel viu, o millor dit, sobreviu, en un modest pis al costat del seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperada visita de la seua filla major, Sandra, absent des de fa més de deu anys, farà que les complexes relacions familiars es trontollin, arrossegant a tots ells en una espiral de tendresa, ironia i molt humor.

Una barreja riures i sentimentsen una fabulosa comèdia que aborda amb mestratge un tema candent: existeix lanormalitat? Estem preparats per a acceptar el diferent? Isabel viu al costatdel seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperadavisita de la seua filla major, absent des de fa anys, farà que les complexesrelacions familiars es trontollen, arrossegant a tots ells en una espiral detendresa, ironia i molt humor.

‘JUNTOS’ S’ESTRENA EN EL TAC DE CATARROJA EL DISSABTE 1 DE DECEMBRE A LES 20 HORES

VALL D’UIXÓ

El polifacètic Ángel Ruiz, reconegut amb diferents premis per aquest treball, s’enfronta a aquest personatge com a dramaturg i intèrpret. Acompanyat al piano per César Belda i dirigit per Félix Estaire, es transforma en Miguel de Molina, geni de la cobla, artista modern i transgressor, que es va veure obligat a emigrar d’Espanya com a tants uns altres després de la guerra civil. Un tribut obligat als nostres creadors oblidats.

‘MIGUEL DE MOLINA AL DESNUDO’ S’ESTRENA AL AUDITORI DE VALL D’UIXÓ EL DIUMENGE 9 DE DECEMBRE A LES 19 HORES