‘Dos más dos’ o ‘La cantante Calva’ entre les nostres propostes teatrals

Els auditoris de Catarroja, Torrent i la Vall d'Uixó programa espectacles teatrals per a tots els públics.

Aquestes són les propostes culturals dels auditoris de Torrent, Catarroja i la Vall d’Uixó

TORRENT

Després de ser la pel·lícula més vista a Argentina durant 2012, la comèdia “Dos més dos” arriba al teatre sota la direcció de David Serrano i Maite Pérez. Miren Ibarguren, Daniel Guzmán, María Castro i Álex Barahona protagonitzen una divertida comèdia de parelles que pel que sembla han aconseguit l’èxit professional i personal que volien, o almenys açò creuen. Adrián i Julieta, casats amb un fill adolescent. Tomás i Silvia, gaudeixen de la seua llibertat sense matrimoni ni fills pel mitjà.

‘Dos més dos’ arriba a l’auditori de Torrent el pròxim 13 d’abril.

CATARROJA

Una de les obres més representatives de l’anomenat teatre absurd arriba al teatre **TAC de Catarroja. “La cantant calba”, obra original de Eugène Ionesco representada des de 1957, s’ha convertit en una de les obres més vistes per tota Europa i aquesta vegada no va a deixar en descontentament a l’Auditori de Catarroja.
La cantant Calba, una comèdia que és en si mateixa una gran tragèdia, és una obra que revela el nostre automatisme col·lectiu. Aquesta comèdia teatral protagonitzada per Fernando Tejero i Carmen Ruiz entre uns altres és un fidel reflex de la societat on es mostren les accions més absurdes de la nostra vida quotidiana.

‘La cantant Calba’ actuarà en el TAC de Catarroja el 8 d’abril a les 19 hores.

VALL D’UIXÓ

L’Auditori La Vall d’Uixó estrena diumenge que ve 15 d’abril ‘**Els **viatgers del **temps’, una producció creada per la companyia valència **Pot de **Plom i dirigida per Xavi Castillo. Un espectacle familiar carregat d’humor: un carro misteriós, uns còmics ambulants, una màquina del temps i un científic boig. Els viatgers del temps és una fantàstica aventura que gaudir en família i que porta a realitzar un al·lucinant recorregut per la història de la Comunitat. Amb aparicions estel·lars de Jaume I El Conqueridor, El guerrer de Moixent o Felip V.

‘Els viatgers del temps’ es representarà en l’Auditori de la Vall d’Uixó el diumenge 15 d’abril a les 18 hores.