Dos accidentes colapsan los accesos a Valencia
Retención en la Pista de Silla

La setmana ha arrancat amb problemes per als conductors valencians. A primera hora de la jornada, València s’ha vist afectada per retencions quilomètriques que han dificultat els accessos a la ciutat. Dos accidents de trànsit i la densitat de cotxes han provocat prop de 30 quilòmetres de retencions. Els dos sinistres s’han produït en la V-30 i en la V-31 en plena hora punta.

El primer d’ells ha tingut lloc en el quilòmetre 9,6 de la V-30 sentit cap a la A-7 al seu pas pel terme de València. L’accident, la causa del qual es desconeix, ha obligat a tancar a la circulació en el carril esquerre. La concentració de vehicles ha provocat una retenció d’al voltant de quatre quilòmetres que ha arribat fins a la localitat de Quart de Poblet.

El segon sinistre s’ha produït en la Pista de Silla (V-31), a l’altura de Sedaví sentit València. L’accident ha tingut lloc sobre les 7.30 hores provocant un estretiment del carril dret amb la seua consegüent retenció. L’embós ha arribat a ser de 2,5 quilòmetres per a accedir a la ciutat. A més, en la direcció contrària de la V-31, a l’altura de Sedaví, també s’ha produït un embós de dos quilòmetres.

EMBOSSOS QUILOMÈTRICS PER A ENTRAR A VALÈNCIA

Al marge dels accidents, segons les dades de Trànsit s’han comptabilitzat retencions en altres quatre carreteres valencianes. La Pista d’Ademús (CV-35) ha sigut una de les més afectades per les afeccions del trànsit. A l’altura de Burjassot sentit València les retencions han sigut de dos quilòmetres. En la mateixa via però a l’atura de la localitat de Sant Antoni de Benaixeve el trànsit ha arribat fins als cinc quilòmetres.

En la zona d’Alboraia, concretament en la V-21, l’accés nord de València també vivia un embós important. En aquesta carretera la densitat de circulació ha provocat una retenció de tres quilòmetres d’embós.

Finalment, en la CV-36 al seu pas per Picanya es comptabilitzaven altres tres quilòmetres d’embós sentit a València; i en la CV-30 de Paterna la congestió ha arribat a sumar altres dos quilòmetres en sentit a la V-30, col·lapsada pel sinistre.