15K

La 15K Nocturna València Banco Mediolanum apura els seus últims dies abans de la celebració de la carrera aquest dissabte 8 de juny. Milers i milers de corredors prendran l’eixida en la prova nocturna i abarrotaran els carrers de València amb l’objectiu de gaudir de la nit de la Ciutat del Running. Molts d’ells encara no s’han inscrit i resten poques hores perquè es tanque el procés de registre en la 15K Nocturna València Banco Mediolanum.

Les inscripcions per a la 15K Nocturna València Banco Mediolanum continuen obertes fins el pròxim dia 3 de juny a les dotze de la nit amb el dorsal personalitzat i fins al dijous 6 a les dotze del migdia sense personalitzar a un preu de 18€, sempre que continuen disponibles i no s’hagen esgotat prèviament. Aquestes es poden adquirir en la web oficial de la prova, www.15knocturnavalencia.com. A partir de llavors, els dies 7 i 8 de juny, els dorsals es podran aconseguir únicament en la Fira del Corredor i a un preu de 20€ en el cas que encara es mantinguen a la venda.

Obsequis per al corredor

Com és habitual, l’organització de la prova oferirà, amb la inscripció, una sèrie de productes que rebran els corredors prèviament a la prova. El regal estrela és la samarreta oficial de la prova de Joma –sponsor tècnic oficial- d’aquesta setena edició. Els participants vestiran els colors negres i blaus d’una nova peça de les màximes qualitats que ofereix la signatura espanyola. A més, també es farà lliurament en la borsa del corredor de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum d’altres productes de marques com a Brillante, Haribo, Meivel, Rituals, Velarte, American Pistachio Growers o Amstel Radler.