Donald Trump y Melania dan positivo por coronavirus
Melania y Donald Trump. / Foto: Jim

El president dels Estats Units, Donald Trump, i la seua esposa, Melania Trumphan donat positiu per coronavirus. Així ho ha confirmat el propi polític i empresari a través de les seues xarxes socials.

“Aquesta nit, Melania i jo vam donar positiu per la COVID-19. Començarem el nostre procés de quarentena i recuperació immediatament. Ho superarem junts!”, senyal el tuit del president Trump.

El líder de l’Executiu estatunidenc pertany al grup de risc a causa dels seus 74 anys d’edat. No obstant això, tot indica que tant Trump com la seua esposa podrien ser asintomáticos.

Les proves s’han realitzat després de detectar-se un altre positiu en la Casa Blanca. La directora de Comunicació, Hope Hicks, una de les assistents més pròxima a Trump, havia anunciat que estava contagiada de coronavirus. Aquests han compartit viatges tant en el Air Force One com en el Marine One a causa de la campanya electoral en la qual es troben immersos.

LA CAMPANYA ELECTORAL EN PERILL

Després del positiu en COVID-19, el grup Republicà ha suspès immediatament tots els actes electorals en els quals Trump anava a participar. A partir d’ara haurà de romandre durant dues setmanes a la Casa Blanca.

La quarentena posa així en perill el pròxim el debat que anava a produir-se dins de dues setmana a Florida davant el seu rival demòcrata, Joe Biden. Era una de les cites clau en el calendari electoral abans de la cita amb les urnes prevista per al pròxim 3 de novembre.