Dotze trons donaran les campanadas en la Marina de València

Ricardo Caballer serà el responsable dels trets que aniran acompanyats d'un espectacle de focs artificials amb més de 200 quilos de pólvora.

campanadas

La Marina de València donarà la benvinguda a l’any nou des de Marina Nord, amb unes “campanades” pioneres. Per primera vegada a la ciutat, el 31 de desembre a les 00.00h es realitzarà un espectacle pirotècnic, a càrrec de Ricardo Caballer (RICASA), que començarà amb dotze trons d’avís que coincidiran amb les dotze campanades de cap d’any.

A continuació, es dispararà un intens espectacle de focs artificials d’un poc més de 6 minuts de durada i 255 quilos de matèria reglamentada. Comptarà amb dotze conjunts diferents i serà un híbrid entre mascletà i castell, de menys a més, “amb el ritme i la intensitat de la mascletà, la vistositat i colorit del castell i amb un pre-final i apoteosi final”, segons explica el mateix Ricardo Caballer. “Espere que este tret puga repetir-se molts anys i es convertisca en tradició”, apunta el pirotècnic.

Gran festa per a esperar als Reis Mags

Un any més, Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a València per mar, a bord d’un catamarà que amarrarà en La Marina de València sobre les 17h del 5 de gener.

Com convidats il·lustres que són, desembarcaran en la històrica Escala Real, construïda especialment per a rebre a grans personalitats. Per a amenitzar l’espera, tots els xiquets i xiquetes estan convidats a una gran festa que prepara l’Ajuntament de València per a la vesprada de Reyes a l’entorn del Tinglado 2.

Los vecinos de Valencia siguen divididos por la Cabalgata de las Reinas Magas