campanadas

La Marina de València donarà la benvinguda a l’any nou des de Marina Nord, amb unes “campanades” pioneres. Per primera vegada a la ciutat, el 31 de desembre a les 00.00h es realitzarà un espectacle pirotècnic, a càrrec de Ricardo Caballer (RICASA), que començarà amb dotze trons d’avís que coincidiran amb les dotze campanades de cap d’any.

A continuació, es dispararà un intens espectacle de focs artificials d’un poc més de 6 minuts de durada i 255 quilos de matèria reglamentada. Comptarà amb dotze conjunts diferents i serà un híbrid entre mascletà i castell, de menys a més, “amb el ritme i la intensitat de la mascletà, la vistositat i colorit del castell i amb un pre-final i apoteosi final”, segons explica el mateix Ricardo Caballer. “Espere que este tret puga repetir-se molts anys i es convertisca en tradició”, apunta el pirotècnic.

Gran festa per a esperar als Reis Mags

Un any més, Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a València per mar, a bord d’un catamarà que amarrarà en La Marina de València sobre les 17h del 5 de gener.

Com convidats il·lustres que són, desembarcaran en la històrica Escala Real, construïda especialment per a rebre a grans personalitats. Per a amenitzar l’espera, tots els xiquets i xiquetes estan convidats a una gran festa que prepara l’Ajuntament de València per a la vesprada de Reyes a l’entorn del Tinglado 2.

Los vecinos de Valencia siguen divididos por la Cabalgata de las Reinas Magas