El presidente de la Diputación de Valencia, Toni Gaspar, visita esta noche Àgora

A partir de les 23:15hores, el també alcalde de Faura farà balanç d'aquests dos mesos com a responsable de la corporació provincial i respondrà a totes les preguntes que li plantege la directora d'informatius de 7 Televalencia, Sylvia Costa.

39
presidente
Toma de posesión de Toni Gaspar como nuevo presidente de la Diputación de Valencia.

Han passat 61 dies des que Toni Gaspar assumira la presidència de la Diputació de València després de la precipitada eixida del seu antecessor en el càrrec, Jorge Rodríguez.

Gaspar va ser fins llavors l’encarregat d’Hisenda i assumptes taurins, a més d’ostentar la vicepresidència tercera en la corporació provincial, per la qual cosa el seu coneixement del smecanismes de l’Ajuntament d’Ajuntaments va ser crucial perquè prenguera el comandament amb el suport dels socialistes, Compromís., València en Comú i Esquerra Unida.

En aquests dos mesos, Gaspar va haver de fer-se càrrec del cas Imelsa pel qual va ser detingut l’expresident Jorge Rodríguez al que va agrair el seu comportament per a no entorpir el funcionament de la Diputació. En el seu discurs d’investidura va donar la cara i va assegurar que els 700 llocs de treball de l’empresa pública estaven garantits però hauria de resoldre’s la forma jurídica amb l’es presten els serveis.

Aquest socialista convençut de 45 anys és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de València. Ostenta l’alcaldia de la localitat de Faura des de 2003, és una aficionat a l’esport i un assidu de les xarxes socials, sobretot d’Instagram.

Gaspar s’enfronta ara a la recta final de la legislatura en un moment en el qual el paper de les Diptuacions està en dubte.

Quin serà la seua postura sobre aquest tema? El seu paper serà continuista o es desmarcarà de Jorge Rodríguez? La seua intenció és repetir en el càrrec? Totes aquestes preguntes i moltes intentarem revelar-les en el programa d’avui.